Tandställning vit/osynlig

Vi är stolta och glada på vår klinik att vi har flera alternativ till Dig som önskar en behandling som är mer estetiskt PTVtilltalande än vanlig tandställning med metallfästen. Om bettfelet/ avvikelsen inte kräver de mest avancerade behandlingarna så kan vi säkert erbjuda Dig vita fästen / transparenta/ keramiska/ plast eller glasfästen som passar till olika estetiska behov.

Lingual ortodonti /osynlig tandställning:

Har Du mycket höga krav på estetiken så kan vi tillhandahålla tandregleringsvärldens Rolls Royce: nämligen ”lingual orthodontics” – fästen som sätts på baksidan av tänderna och ingen kan då se att IncognitoDu har tandställning överhuvudtaget. Denna teknik är mycket mer komplicerad än framsidesteknik – och har fram till nu inte haft så många utövare här i Sverige. Vår klinik har dock ända sedan 1988 hållit på med denna spännande del av vår yrkesutövning och därvidlag har vi byggt upp en erfarenhet som är ovärderlig för att kunna hjälpa mängder av patienter på ett säkert och tillfredsställande sätt.

Vi arbetar även med avtagbara skenor, Invisalign. Dessa skenor är också mycket diskreta och tas av och på själv av patienten. Skenorna används heltid men tas av vid måltider och tandborstning vilket gör att man kan äta vad man vill och hålla tänderna rena på vanligt sätt.